Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.

Cine suntem

EVO POINT TRADE SRL. este o companie tanara, dinamica si care activeaza in domeniul agricol. In cei 3 ani de existenta ne-am castigat locul si mai ales rolul in piata romaneasca. Oferim servicii de calitate, prompte, iar maagazinul nostru online comercializeaza deja peste 1500 produse. Ne-am propus sa ducem in gospodariile din intreaga Romania, imputuri agricole. Cei care ne cunosc stiu ca ne facem treaba cu prisosinta.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu online-ul va invitam la depozitul nostru din localitatea Popesti Leordeni, judetul Ilfov.

Colaboram cu mai multe firme de curierat, iar preturile pentru transport sunt de la 13 lei sau, la comenzi de peste 500 lei transportul este GRATUIT.       

Societatea noastra importa si distribuie produse cu specific agricol. Societatea noastra activeaza in mediul online, prin site-ul www.evopoint.ro . Oferim produse de calitate la un pret foarte bun. 

 

Scopul nostru este acela de a asigura necesarul de produse cu specific agricol  astfel incat fiecare fermier sau simplu gospodar sa se poata aproviziona de la noi, la un pret decent si avand la dispozitie o modalitate facila de a studia fiecare produs in parte si de a primi produsele dorite.

Pentru orice fel de intrebari sau posibile colaborari nu ezitati sa ne contactati

E-mail departament de vanzari: contact@evopoint.ro 

 

Pentru noutati, promotii sau concursuri urmareste pagina noastra de facebook www.facebook.com/evopoint sau/si aboneaza-te la newsletter!

Va asteptam cu drag!

Loading...